Over Campings-Achterhoek.nl

Campings-Achterhoek.nl is een initiatief van twee communicatie specialisten uit de Randstad die zelf graag en veel in De Achterhoek verblijven. Het is een poging een bijdrage te leveren aan de promotie van de regio waar wij een beetje verliefd op zijn geworden.


Gratis bestaat niet, of wel?

Een vermelding op campings-achterhoek.nl is gratis voor kleine campings die zich voor 1 januari 2009 aanmelden én op hun eigen website een link terugplaatsen. U krijgt dan uw eigen pagina met foto-gallerij, mailformulier, link naar uw eigen website en een Google-map. wij vragen de link terug omdat wij u helpen en u ons zo ook een beetje helpt. Uw vermelding blijft op campings-achterhoek.nl staan zo lang u teruglinkt.

Na 1 januari 2009 of zonder link terug
Wilt u geen link terugplaatsen, of komt uw aanvraag na 1 januari 2009 binnen, dan berekenen wij € 50,- opmaakkosten (ex BTW) voor uw pagina. Deze blijft dan 1 jaar staan. Ditzelfde tarief geldt voor grote/reguliere campings. Voor wijzigingen brengen wij € 30,- in rekening.

Advertentie mogelijkheden
Wilt u met uw camping of recreatiebedrijf op de voorpagina staan in het blokje uitgelicht? Dit is mogelijk vanaf € 4,50 per maand (minimale looptijd 12 mnd). Ook een advertentie op meerdere pagina's met link direct naar uw website behoort tot de mogelijkheden, mail ons voor meer informatie.

Waarom meedoen?
Voor verschillende klanten hebben we afgelopen jaren websites hoog in google weten te positioneren. Binnen twee weken na de launch van deze website in november 2009 hadden we ook met deze website op diverse zoektermen al top 10 en top 20 posities. Uit ervaring weten we dat onze strategie werkt en dat voor het kampeer-seizoen 2009 begint de positie in zoekmachines nog aanmerkelijk verbeterd zal zijn. De bezoekers die dat oplevert worden op natuurlijke wijze verdeeld over de campings die en vermelding hebben. 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.